Pagina's

vrijdag 29 november 2013

Panda Cloud Office Protection verwelkomt Mac

Panda Cloud Office Protection 6.8 (PCOP) biedt beveiliging voor Mac-werkstations en servers, en bevat ook URL- en webfiltering voor Windows-servers. Met deze nieuwe versie, is Panda Cloud Office Protection de enige oplossing in de markt die cloud-gebaseerde beveiliging voor Windows, Linux en Mac biedt.

Belangrijkste nieuwe kenmerken

Een van de belangrijkste nieuwe kenmerken is de opname van permanente, real-time bescherming voor Mac-werkstations en servers, on-demand scans en de mogelijkheid om elk type bestand te scannen.

De bescherming voor de Mac wordt door middel van PCOP's web-based console, op precies dezelfde manier als voor Windows- en Linux-computers, centraal beheerd. Het product bevat een specifiek deel voor het configureren van deze nieuwe bescherming. De oplossing ondersteunt de volgende Mac-besturingssystemen: Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion en Mac OSX 10.9 Mavericks.

PCOP's web-based console
Met PCOP, kunnen bedrijven licenties voor Windows / Linux-systemen en Mac-systemen in een enkele console hebben staan. Daarnaast zullen partners van Panda Security, die gebruik maken van het Panda Cloud Partner Center, te allen tijde toegang tot informatie over klanten met licenties van PCOP voor OS X hebben, ongeacht of ze ook licenties voor Windows of Linux-computers hebben.

URL-filtering in PCOPA
Een andere nieuwe functie is de opname van URL-filtering voor servers in Panda Cloud Office Protection Advanced (v. 6.80). Hiermee kan de toegang tot gevaarlijke of onproductieve websites geblokkeerd worden.

Ga voor meer informatie of een demo naar www.pandasecurity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten