Pagina's

vrijdag 22 november 2013

Panda Cloud Antivirus detecteert 100% van de malware in AV-Comparative’s Real-World Protection test


Met Panda Cloud Antivirus, de eerste gratis cloud-gebaseerde antivirus, hebben wij een score van 100 % behaald op het gebied van detectie. Dit was het resultaat van de Real World Protection test van AV-Comparatives.org in september en oktober 2013. Deze test is de meest uitvoerende en uitgebreide test beschibaar als men real-life beschermingsmogelijkheden gaat evalueren van alle bestaande antivirussoftware. Wij behaalden een perfect score en lieten daarbij 19 andere antivirusleveranciers achter ons.

De test (waarvan de resultaten hier beschikbaar zijn) bootst het scenario na van een alledaagse online gebruiker in een gewone online omgeving (website met kwaadaardige inhoud of misbruik; emailvirussen, etc.). Het meet daarbij de bekwaamheid van
beveiligingsoplossingen om actieve internetbedreigingen te verwijderen. In dit geval slaagde Panda Cloud Antivirus erin om 100% van de malware waarmee het in contact kwam te detecteren en verwijderen.

“De excellente resultaten in deze AV-Comparatives’ Real World test zijn zeer voldoening gevend voor ons. Ze erkennen hiermee onze inzet en succes van het aanbieden van producten en technologiën die zich aanpassen aan de malware-evolutie en reageren op onze klanten hun werkelijke noden”; zegt Alberto Añón, Panda Cloud Antivirus Product Manager bij Panda Security. “Onze prioriteit blijft een maximale beveiliging bieden door een lichtgewicht van oplossingen met daarbij een minimale impact op de systeemprestaties. Dit allemaal dankzij onze cloud-gebaseerde malwarescan en desinfectie-engine.”

Nieuwe versie van Panda Cloud Antivirus beschikbaar

Met Panda Cloud Antivirus, versie 2.3 wordt er nu een nog betere prestatie verzekerd dan voorheen, een betere ondersteuning voor Windows 8.1 en zelfs nieuwe anti-exploitmogelijkheden tegen malware. Deze misbruiken vaak zero-day kwetsbaarheden in legitieme applicaties zoals Office, Adobe of Java om zo gebruikers te infecteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten