Pagina's

vrijdag 20 september 2013

GateDefender eSeries » Hotspot Module

De GateDefender eSeries-appliances voor netwerkbeveiliging bieden maximale beveiliging aan de gateway en preventieve blokkering van malware, spam en ongewenste content. De reeks omvat een breed assortiment aan hardwaremodellen en biedt ondersteuning voor uiteenlopende virtualisatietechnologieën, al naar gelang de vereiste prestaties, het benodigde aantal licenties (tot
2.500 werkplekken) en de aanwezigheid van een virtualisatie-omgeving binnen het netwerk van de klant.

De Panda GateDefender HotSpot is een gratis module die bij alle eSeries modellen geleverd wordt. Met de HotSpot functionaliteit kunnen bedrijven hun portfolio uitbreiden en zichzelf van de concurrentie onderscheiden. Hieronder enkele verticals en hoe een HotSpot erop van toepassing is.


Hotelgasten zijn in staat om hun verblijf en activiteiten te plannen door op hun kamer gebruik te maken van het internet, evenals vanuit de lobby van het hotel, de bar en het restaurant. 

De beschikbaarheid van een internetverbinding is uitgegroeid tot een cruciale factor bij de keuze van een hotel.


Het café is de ideale tussenstop voor het nemen van een pauze van de dagelijkse activiteiten. Tegenwoordig verwachten studenten, professionals en toeristen dat ze hun mobiele apparaten kunnen gebruiken (laptop, tablet, mobiele telefoon, enz.) om hun  pauzes te benutten en online kranten te lezen, e-mails te checken en informatie op te zoeken over de stad die ze aan het bezoeken zijn.


De lange wachttijden op luchthavens, die zijn gestegen door extra veiligheids-controleprocedures, kunnen een negatieve invloed hebben op de reiservaring. Tegelijkertijd, kan het verblijf een kans zijn voor reizigers, die op het internet kunnen surfen en informatie kunnen verkrijgen over hun bestemming.

Toegang tot online bronnen is een essentiële aanvulling op het assortiment van intellectuele activiteiten die plaatsvinden in een bibliotheek of universiteit. De raadpleging van de catalogus van een bibliotheek kan vereenvoudigd worden, maar ook belangrijke procedures kunnen efficiënter beheerd worden (bijv. leningen) en er kan exclusieve toegang tot elektronische bronnen aangeboden worden (bijv. e-journals).


Alle kantoren en congrescentra vereisen communicatiemiddelen en toegang tot informatie. Daarom is het tegenwoordig noodzakelijk deze omgevingen een kwalitatief internetverbinding bieden. De internetverbinding van een bedrijf kan gedeeld worden en klanten en bezoekers hiermee  een gecontroleerde, kwaliteit internettoegang geboden worden. Dit terwijl de veiligheid van hun gegevens gewaarborgd wordt.


Het brede scala aan mensen dat ziekenhuizen en prive-klinieken bezoekt en er werken vereisen een draadloze internetverbinding, veel geavanceerder dan een standaard Wi-Fi-verbinding. Zowel medisch en administratief personeel heeft veilige, onbeperkte toegang tot patiëntendossiers, behandel informatie en andere belangrijke vertrouwelijke informatie nodig. Docenten en studenten verwachten ook een hoge kwaliteit van de toegang tot medische informatie van buitenaf, die moeten worden gefilterd om ongewenste inhoud te blokkeren. Om al deze redenen, is een internetverbinding vrij van virussen en spam een zeer gewaardeerde activa.

Panda GateDefender eSeries SmartConnect


Klanten en bezoekers kunnen in 4 eenvoudige stappen verbinding maken met het internet:
  1. De browser openen en het contact-formulier invullen.
  2. Het type verbinding kiezen dat hun voorkeur heeft.
  3. Betalen met PayPal (tenzij de dienst gratis is).
  4. De gebruikersnaam en het wachtwoord (wordt per e-mail of sms toegestuurd) gebruiken om zich, via hun browser, aan te melden.
Zodra iemand zijn Panda SmartLogin account geregistreerd heeft, is Panda SmartConnect in staat om het apparaat te herkennen zonder dat de gebruikersgegevens opnieuw ingevuld hoeven te worden.



















De Panda GateDefender eSeries is beschikbaar als hardware- , virtual- en software-appliance. Ga voor meer informatie of een demo naar:
of stuur een e-mail naar: internalsales@nl.pandasecurity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten