Pagina's

woensdag 19 juni 2013

RELEASE: Panda Cloud Office Protection 6.60

Panda Cloud Office Protection 6.60 bevat belangrijke verbeteringen ten opzichte van eerdere versies.

Alle nieuwe functies zullen beschikbaar zijn in zowel Panda Cloud Office Protection als Panda Cloud Office Protection Advanced. Bestaande gebruikers van Panda Cloud Office Protection en Panda Cloud Office Protection Advanced zullen kosteloos profiteren van deze nieuwe functies. Ze hoeven hiervoor alleen te upgraden naar de nieuwe versie.

De belangrijkste verbeteringen in Panda Cloud Office Protection 6.60 zijn:

  • Mogelijkheid om computergroepen te creëren.
  • Verbeterde User Interface waardoor installatie en configuratie nog efficiënter zijn geworden.


Computergroepen

Computers kunnen nu heel gemakkelijk vanuit de console in groepen georganiseerd worden. Het maximale aantal groepniveaus die gemaakt kunnen worden is 6.

Nieuwe groepen aanmaken
  • Klik op "Add group". Er wordt gevraagd om de naam van de groep in te voeren en het toe te wijzen profiel aan te geven. Het profiel behorende tot de bovenliggende groep wordt standaard geselecteerd.
  • Klik op "Add" om de nieuwe groep te maken. Dit zal een subgroep van de geselecteerde groep worden.
  • Gebruikers kunnen beperkingen instellen op de groepen die ze aanmaken. Ze kunnen een maximum aantal installaties toelaten voor de groep en de vervaldatum van de groep instellen.


Groepen verwijderen
  • Klik op “Delete group” om een groep en de bijbehorende subgroepen te verwijderen.
  • Groepen waar computers in staan kunnen niet verwijderd worden.





Bestaande groepen wijzigen
  • Klik op “Edit group”. Er wordt een scherm getoond waarin de naam van de groep/subgroep gewijzigd kan worden.
  • Het scherm toont standaard de huidige groepsnaam en profiel.
  • Als de groep subgroepen bevat is er een optie om het huidige profiel toe te passen op alle subgroepen.


Computers van een groep naar een andere groep verplaatsen
  • Selecteer de te verplaatsen computer(s) en klik “Move”.
  • Selecteer, nadat er op “Move” is geklikt, de groep waar de computer(s) naartoe verplaats dienen te worden.








Computers verwijderen
Deze optie maakt het mogelijk om meerdere computers tegelijk te verwijderen. Computers kunnen gesorteerd worden op verschillende criteria, bijvoorbeeld de datum waarop ze voor het laatst verbonden zijn geweest met de server.


  • Selecteer de computer of computers die verwijderd dienen te worden en klik "Delete". Deze optie is alleen beschikbaar als er een computer geselecteerd is.
  • Een bevestiging wordt getoond. Klik "Yes" om de computers te verwijderen. Deze computers zullen niet meer in de console zichtbaar zijn.




Verbeterde installatie

In deze versie hebben we de Installatie en Settings tabbladen gescheiden. Deze verandering maakt het installeren en configureren van de bescherming op nieuwe computers eenvoudiger en intuïtiever.

Installatie tabblad

Het installatie tabblad bevat nu de volgende opties:

Installatie
In dit scherm kunt u het installatieprogramma voor Windows en Linux, en de distributie tool downloaden en worden de URL's voor elk platform getoond.

In tegenstelling tot eerdere versies, is het in deze versie niet altijd noodzakelijk om de groepsnaam
te selecteren waar de bescherming op geïnstalleerd dient te worden. Indien er slechts een groep is (de standaardgroep) hoeft er geen groep geselecteerd te worden. De bescherming wordt op de standaardgroep geïnstalleerd. Als er meerdere groepen zijn, dient er een groep/subgroep geselecteerd te worden waar de bescherming op geïnstalleerd dient te worden.


Deïnstallatie 
Bij het aanmaken van een remote deïnstallatie taak is het noodzakelijk de groep / subgroep te selecteren. In Panda Cloud Office Protection 6.60 mag deze groep meerdere subgroepen bevatten.

Settings tabblad

Het nieuwe settings tabblad toont de volgende informatie:

Groepinformatie
Toont de groep/subgroep hiërarchie en het toegekende profiel aan elke groep. Als de gebruiker restricties
op de groepen heeft ingesteld, zullen twee extra kolommen worden getoond, een met het maximale aantal toegestane licenties​​, en een andere met de vervaldatum. Waar er een limiet of een vervaldatum voor de groepen is, wordt er een * getoond.
Profielinformatie
Toont een lijst met profielen en de ingeschakelde beschermingsmodules per profiel. Selecteer "New profile" of klik op een profiel om toegang te krijgen tot het "Edit profile" scherm waar de beschermingsinstellingen aangepast kunnen worden.

Als de muisaanwijzer over de pictogrammen, die de beveiligingen symboliseren van elk profiel,  geplaatst wordt zullen de pictogrammen verdwijnen en de opties "Copy profile" en "Delete profile" weergegeven worden.




Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over Panda Cloud Office Protection kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via internalsales@nl.pandasecurity.com of naar http://www.pandasecurity.com/netherlands/enterprise/solutions/cloud-office-protection-advanced/ gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten