Pagina's

woensdag 1 mei 2013

RELEASE Panda Cloud Office Protection 6.5

Panda Cloud Office Protection (PCOP) versie 6.5 biedt significante technologische en functionele verbeteringen ten opzichte van de vorige versie.

Panda Cloud Office Protection 6.5 verbetert de zakelijke productiviteit door internet acces control toe te voegen aan de Advanced editie. Daarnaast verhoogt de oplossing de zakelijke beveiliging door malware en phishing URL’s te detecteren voordat ze de computers van gebruikers kunnen infecteren.

Ook kan Panda Cloud Office Protection 6.5, dankzij Panda Security’s cloud-gebaseerde technologieën, vanaf elke locatie beheerd worden.

URL Filtering

Panda Cloud Office Protection 6.5 Advanced helpt de productiviteit van werknemers te verhogen door Web toegang te controleren. Het integreert URL monitoring en filtering op werkplekken, en staat administrators toe een profiel-gebaseerde whitelist en blacklist te definiëren.

De URL filtering feature van de oplossing biedt maximale bescherming tegen malware en phishing URL’s over HTTP en HTTPS, hierdoor ontstaat er een extra beveiligingslaag.  Als een URL gekwalificeerd wordt als malafide wordt elke poging deze te benaderen of er content van te downloaden automatisch geblokkeerd door het systeem.


Bescherming Tegen Onbekende Aanvallen 

De groeiende toename van malware dreigingen heeft aangetoond dat traditionele, signature-gebaseerde beveiliging niet langer genoeg is.

Panda Cloud Office Protection 6.5 benut Panda Security’s Collective Intelligence systeem en bevat nieuwe ongeëvenaarde anti-exploit technologieën die malware die zero-day kwetsbaarheden benutten in Java, Adobe, Microsoft Office en andere, detecteren en neutraliseren voordat ze de computer van de gebruiker infecteren.

De grootste onderscheidende factor van de oplossing ligt in het vermogen om nieuwe onbekende malware te detecteren, die capabel is om duizenden computers over de hele wereld te infecteren, bijvoorbeeld het Politie Virus.

Andere Grote Verbeteringen 

De nieuwe Panda Cloud Office Protection 6.5 bevat andere significante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Deze zijn:


Ga voor meer informatie over Panda Cloud Office Protection naar: www.pandasecurity.com/netherlands/enterprise/solutions/cloud-office-protection

Geen opmerkingen:

Een reactie posten