Pagina's

vrijdag 2 augustus 2013

UPDATE: Panda Cloud Office Protection 6.7

De nieuwe versie van Panda Cloud Office Protection bevat technische en functionele verbeteringen om MKB’ers het groeiende aantal cyber-aanvallen te helpen bestrijden. Zo is de anti-malware technologie verbeterd en zijn er tijdschema's aan de URL filtering feature toegevoegd. Ook is het eenvoudiger geworden voor gebruikers van PCOP 6.7 om Panda Cloud Systems Management uit te proberen.

PCSM trial voor PCOP 6.7 gebruikers


Gebruikers van Panda Cloud Office Protection 6.7 kunnen nu Panda Cloud Systems Management (PCSM) automatisch installeren op computers waar PCOP op geïnstalleerd is. 

PCOP 6.7 gebruikers kunnen vanuit
de Panda Cloud een PCSM trial starten

In slechts enkele klikken kan een
trial van 30 dagen gestart worden. 

Na het starten van de trial verschijnt
 PCSM als tegel in de Panda Cloud


Hierdoor kunnen PCOP klanten, die geen PCSM licenties hebben, PCSM uitproberen en de toegevoegde waarde van de oplossing in slechts enkele klikken zien. Deze nieuwe feature biedt organisaties een volledig geïntegreerd platform dat beveiliging en beheer combineert. Het stelt ze in staat zich tegen cyber-criminelen te verdedigen en de controle te nemen over alles dat op hun netwerk gebeurt.

Nieuwe anti-malware technologieën

Een van de nieuwe kenmerken zijn de nieuwe anti-malware technologieën waarmee exploits en nieuwe generatie malware gedetecteerd kunnen worden, eerder dan andere security vendors.

Deze nieuwe anti-exploit technologie detecteert en neutraliseert malware als Blackhole of Redkit die zero-day kwetsbaarheden (in Java, Adobe, MS Office, etc.) uitbuiten en zo computers infecteren. Ook monitort het dagelijks en in real-time verdachte processen en detecteert het honderden nieuwe of vooralsnog onbekende malware, met inbegrip van onbekende varianten van bestaande malware.

Tijdschema's in URL filtering

De Advanced versie van de oplossing stelt beheerders in staat tijdschema’s in te stellen in de URL filtering feature. Hierdoor kan de toegang tot bepaalde websites tijdens werkuren beperkt worden.

Tijdschema in de url filtering feature

Huidige gebruikers van PCOP kunnen contact opnemen om geüpgraded te worden naar PCOP 6.7. Indien u meer informatie over de nieuwe versie van Panda Cloud Office Protection wilt, kunt u contact opnemen met internalsales@nl.pandasecurity.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten