Pagina's

woensdag 30 januari 2013

Panda Security lanceert bètaversie van Panda Cloud Office Protection Advanced 6.50


Panda Cloud Office Protection Advanced, vorig jaar juni gelanceerd, biedt Exchange Server bescherming die alle inkomende en uitgaande e-mail scant, ongeacht het gebruikte protocol. Daarnaast heeft de software een intelligente mailbox scanner die het verbruik van server bronnen optimaliseert, en is het voorzien van anti-spam bescherming en Apparaat beheer technologieën.  Deze zijn ontworpen om de verspreiding van malware te voorkomen door het onjuist gebruik van externe apparaten. 

De dienst bevat ook Malware Freezer, een module die gedetecteerde malware gedurende zeven dagen 'bevriest'  door het in quarantaine te zetten. Deze tool zorgt voor stabiliteit van het systeem en het herstel van false positive bestanden.

Vanaf 30/01/2013 is de bètaversie van Panda Cloud Office Advanced 6.50 beschikbaar.

De belangrijkste nieuwe functies van de Panda Cloud Office Protection Advanced 6.50 bètaversie zijn:

  • URL filtering: Verbeterde proactieve detectie voor een nog betere bescherming. De technologie- en rapportagemogelijkheden van de oplossing geven dieper inzicht in de internetactiviteit en productiviteit van de eindgebruiker. Daarnaast kunnen beheerders URL blacklists en whitelists creëren, en blokkeert het de toegang tot URL's die tot verboden categorieën behoren, zoals sport, seks, gaming, enz.
  • Anti-exploit technologie: Detecteert en neutraliseert malware die zero-day kwetsbaarheden uitbuit om de PC te infecteren. Deze technologie maakt gebruik van Panda's Collective Technology om Blackhole en Redkit exploit malware te blokkeren door het analyseren van het gedrag. Op deze manier is het voor de oplossing mogelijk malware varianten op te sporen, nog voordat ze geïdentificeerd zijn.  
  • Compatibiliteit met Exchange Server 2013: De bètaversie is compatibel met het nieuwe messaging-platform Exchange Server 2013, maar ook met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft Windows 8 (32-bits en 64-bits) en Windows 2012 Server.


Samen met de release van de bètaversie, kondigde Panda Security ook de lancering van een wedstrijd aan om bèta testers te belonen. De tien gebruikers met suggesties voor de meest nuttige verbeteringen aan Panda Cloud Office Protection Advanced ontvangen elk een Amazon.com cadeaubon t.w.v. $100,-. De bètaversie kan gratis gedownload worden op:  http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/pcop.

Ga voor meer informatie over Panda Cloud Office Protection Advanced naar:  http://www.pandasecurity.com/netherlands/enterprise/solutions/cloud-office-protection-advanced/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten